Bestel vandaag en in 2 dagen vers en klaar om gegeten te worden!

Home » VAN OVEN TOT BUIK

VAN OVEN TOT BUIK

Gepubliceerd op 5 oktober 2020 om 22:28

Chiffon cake van dé Chiffon Bakery is waarschijnlijk het luchtigste en het meest smaakvolle chiffoncake dat je ooit geproefd hebt!

Het is een echt moeder/dochter bedrijf waarvan we werk maken van onze hobby; bakken. Daarnaast is onze andere hobby lekker eten, dan mag een niet al te machtige, ove(n)rheerlijke stuk cake niet ontbreken, toch?

 

Onze cakes worden vers gebakken, zonder kunstmatige smaakstoffen
Alle cakes zijn laag in calorieën en vetten. Voor de vegetariërs onder ons, de cakes zijn vegetarisch. 
Een chiffon cake wordt gemaakt met plantaardige olie, eieren, suiker en bloem. In plaats van boter gebruiken we plantaardige olie. Chiffon cakes bevatten geen boter en zijn daarom lager in calorieën dan een gewone cake.

 

Vandaag het beste te consumeren vanwege het vers uit de oven komt!
Krijg je het niet op? Geen probleem!

 

Wikkel de rest van de cake in plasticfolie en stop het in een luchtdichte container.

Bewaar de container op kamertemperatuur voor ongeveer 3 dagen of kies ervoor om de cake in de koelkast te bewaren voor 5 dagen. Wanneer je het wilt gaan eten haal je 10 tot 20 minuten van tevoren de container uit de koelkast en laat je het op kamertemperatuur komen.

Ook is de cake voor zo'n 3-5 dagen lekker eetbaar, hangt ervan af hoe je de cake bewaard. De eerste dag was natuurlijk net vers gebakken, dagen erna zullen ze wat droger worden. We raden je daarom aan de eerste dag al zoveel mogelijk ervan te genieten!

 

Let op! Voor een bestelling moet je minimaal twee dagen van tevoren de bestelling gemaakt hebben, dan kunnen wij met al onze liefde en zonder haast de bestelling voorbereiden. 


Reactie plaatsen

Reacties

Joyce
5 maanden geleden

Als groot liefhebber van taartjes, chocolade en cakes wordt ik heel blij van de chiffon cakes. Goed verzorg, heel smakelijk, luchtig en bovendien laag in calorieën en vetten!