Bestel vandaag en in 2 dagen vers en klaar om gegeten te worden!

Home » Profiel

"Deegschraper in de ene hand, vertrouwen in de andere". - K.G.

Wie zijn wij?

Hallo! Ik ben Kimberley Guinevere, ook wel bekend als K.G. op de visitekaartjes, en ik ben sinds kort begonnen met een eigen bakkerij. Samen met mijn moeder houden we ons graag bezig met koken en bakken.

 

Mijn moeder, Listyana Abels, is van Chinese/ Indonesische afkomst en daarom zijn we meer gericht op Aziatische cakes. Ze assisteert me over het algemeen heel goed op het bakken.
Verder houdt zij zich het meest bezig met haar eigen catering LisKitchen, waar ze in de loop van jaren als catering voor maaltijden zorgt tot aan grote feesten. 

 

Ik ben een 19-jarige mediavormgever van opleiding en afgestudeerde administrateur en wil graag verder in de ondernemerswereld.
Ik geloof dat het een goed idee is, om als voorkennis, mijn eigen Chiffon Bakery te hebben. Ook met de heersende Covid-19 onder ons, hebben wij grote en hopelijk succesvolle plannen in de toekomst!
Voor nu houden wij strikt aan de Corona regels van de RIVM en bezorgen wij de bestellingen tot aan de deur zonder enige fysieke contact. 


Helaas, heeft de Covid-19 de meeste van ons niet goed gedaan, maar ik kan zeggen dat Corona mij een goede kans heeft gegeven om een droom van mij uit te laten komen. Ook al ben ik er nog niet! Hoop ik dat de crisis snel voorbij zal gaan.

Vandaar dat we voor nu alleen nog maar een webshop zijn. 

 

De droom om een onderneming te starten begon al op mijn 16e jaar en customise ik sneakers (zie mijn instagram account @customsneakerz.kg). Dat houdt in dat ik oude schoenen een nieuw leven geef.

Tekenen was altijd al een grote hobby geweest, zo houd ik me graag bezig met verschillende soorten kunst (zie hierover mijn instagram account @_guinn12).

 

Een beroep maken van iets waar we van houden, ons in uit kunnen leven, is toch fantastisch. Daarom hoop ik ook dat ik andere ondernemers hiermee kan inspireren dat het nooit te laat is om je eigen onderneming op te zetten!